Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Schimbări la PC Vâlcea

• Liviu Boban e noul preşedinte executiv, Ion Pârvulescu a făcut rocadă cu Alexandru Dediu

Ordonanţa migraţiei politice a aleşilor locali a adus schimbări importante şi în organizaţia judeţeană a PC Vâlcea. Întors de la PNL după aproape trei ani, Liviu Boban a fost propus, votat şi validat în postura de preşedinte executiv. Noul prim-vicepreşedinte al partidului este acum Ion Pârvulescu, care a făcut rocada de funcţie cu primarul Păuşeşti-Măglaşi, Alexandru Dediu, care acum este vicepreşedinte simplu. Singura care rămâne pe poziţii este preşedintele interimar al filialei judeţene, Loredana Predescu.

Boban îl vrea consultant politic pe Frâncu.

În ceea ce priveşte planurile de viitor, noua conducere a PC Vâlcea vrea un post de deputat, cel puţin doi primari noi, înainte de alegerile locale viitoare şi un consultat politic, aflat deocamdată la „răcoare”. „Eu nu sunt traseist, am plecat de la PC pentru un proiect alături de Emilian Frâncu, proiect în care am crezut mult şi pentru care mă voi bate în continuare în Consiliul Local. Eu chiar sper ca domnul Frâncu să vină ca şi consultat politic la PC. Alte funcţii politice şi administrative nu mai poate avea în perioada următoare, dar un astfel de consultat ar fi potrivit pentru PC. Eu l-am mai vizitat, este cu un moral bun, din păcate are ceva probleme de sănătate.”, spune Liviu Boban.

Predescu ţinteşte postul lui Vlădoiu

În ceea ce o priveşte pe Loredana Predescu, aceasta este sigură pe ce-şi doreşte: „Nu ar fi exclus ca la viitoarea conferinţă de presă să vă prezentăm un primar nou, poate doi. Nu vă pot spune numele lor deocamdată, încă nu s-au terminat negocierile. În ceea ce mă priveşte, nu mă ascund, vreau să candidez pentru postul de deputat, în cadrul alianţei. Vreau să candidez în Colegiu Horezu, pentru că m-am născut în zonă, o cunosc foarte bine”.