Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

PSD VÂLCEA, achiziții de valoare de la liberali: Mihai Murăruș, Geani Mann și Alin Lupu fac echipă cu Constantin Rădulescu

Nume grele din PNL Vâlcea au părăsit partidul chiar la începutul campaniei electorale, înscriindu-se în rândurile social-democraților. Dacă Mihai Murăruș a plecat din PNL la sfârșitul lunii august 2016, după ce a avut rezultate foarte bune, aproape istorice pe Colegiul Bălceşti, unde sub conducerea lui PNL a câștigat toate primăriile din colegiu, Geani Mann și Alin Lupu au făcut pasul către PSD, zilele trecute.

Geani Teodor Man, fost viceprimar în localitatea Voineasa, s-a alăturat echipei social-democrate, necerând nimic de la PSD. Geani Mann spune că nu are de gând să-și atace foștii colegi de partid, însă simțea că nu se mai regăsea în acea echipă, căreia îi pierise spiritul.

„Deşi activez de mai mulţi ani în Organizaţia PNL, am constatat că în ultima perioadă politica liberala implementată de partid se depărtează tot mai mult de priorităţile reale ale oamenilor. Aproprierea de oameni se face prin soluţii sustenabile, prin dialog şi prin identificarea pârghiilor necesare pentru ca fiecare dintre noi să avem un trai mai bun. Dacă nu avem în vedere aceste aspecte, atunci politica nu este ceea ce ar trebui să fie. Este dacă doriţi, un motiv pentru care logica binelui şi etica lucrurilor bine ancorate în realitate, ne face pe fiecare dintre noi mai buni şi mai utili pentru societate. Este bine de ştiut că m-am alăturat echipei PSD ca simplu membru de partid fără a cere funcţii sau alte beneficii politice. Aş dori ca expertiza mea profesionala să poată fi de folos acolo unde experienţa mea poate contribui la identificarea unor soluţii”, a declarat Geani Man.

Și avocatul Alin Lupu a trecut la PSD

După plecarea lui Geani Mann de la liberali, un alt nume notabil din partid alege să părăsească barca liberală să se înscrie în PSD Vâlcea. Este vorba despre avocatul Alin Lupu, de 41 de ani, care la PNL îndeplinea funcția de secretar executiv al Biroului Politic al liberalilor din Vâlcea.

Anunțul a fost făcut de președintele PSD Vâlcea, Constantin Rădulescu, care a salutat pe pagina sa socializare venirea avocatului la PSD Vâlcea. ”Îi spunem bun venit in PSD noului nostru coleg! Împreună construim pentru vâlceni și îndrăznim să credem în România!”