Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Primar din Valcea: Pe Viorica poate o băgăm noi în turul II, dar politicienii ăștia noi sunt praf!

Campania electorală este în plină desfăşurare, dar se pare treaba că la PSD încă nu s-au turat motoatele. Oamenii nu prea înţeleg ce aşteaptă social-democraţii, dar dacă vor să mai conteze în spaţiul politic, ar trebui să lase de o parte luptele interne fraticide şi să facă front comun pentru Viorica. Asta e! Cu broşă, cu coc, ei şi-au ales-o în fruntea partidului şi au pus-o candidat la prezidenţiale.
În Vâlcea, mulţi primari social-democraţi sunt nemulţumiţi de ceea ce se întâmplă, mai ales că mulţi dintre ei au primit zero lei la rectificare, însă ei sunt oameni de partid şi înţeleg care este miza acestor alegeri, dar se pare că liderii lor sunt mai puţin interesaţi. Iată ce ne-a declarat un primar pesedist, căruia din motive lesne de înţeles îi vom păstra anonimatul:
„N-am crezut ca voi spune vreodata asa ceva… Domnule, il regret pe Vlădoiu. Venea cu carnetelul si te întreba ce probleme ai… Te mai si aburea, te ducea cu presul, dar te si ajuta. Aveai la cine sa deschizi gura. Câteodată Vlădoiu venea cu portbagajul incărcat, la ziua comunei si zicea: lasa, primare, ca stiu ca nu e usor… Ăștia care sunt acum te lasa fara niciun ban la rectificare, vin la patru ace prin comuna si cred ca le stiu pe toate.
Vai de capul nostru cine ne-a procopsit cu Viorica candidat la președinție. Poate om baga-o noi in turul II, dar e greu. Nu vedeti ce se intampla? Urâtă treaba si cu campania asta electorală…”, susţine primarul.