Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Previziunile lui Turcescu: Filiale întregi ale vechiului PDL îşi pregătesc transferul la PMP

Jurnalistul Robert Turcescu ne-a obişnuit în ultima perioadă cu dezvăluirea, înainte de a se produce, a mai multor evenimente de pe scena politică din România. Ciudat sau nu, tot ceea ce anunţă Turcescu pe pagina sa oficială de Facebook se şi întâmplă, motiv pentru care mulţi români îl urmăresc cu interese.

Ei bine, duminică, 27 septembrie 2015, jurnalistul a mai făcut o previziune legată de viitorul PNL, unde se pare că sunt mai multe probleme decât au ieşit până acum la iveală. Robert Turcescu anunţă o migraţie în masă a vechilor pedelişti către PMP, acolo unde Traian Băsescu va anunţa preluarea preşedinţiei în luna octombrie.

„Tensiune maximă în PNL! Până la sfârşitul lunii octombrie se fac sondaje pentru desemnarea candidaţilor la primării. Evident, se bat vechii liberali cu vechii pedelişti. Pedeliştii ies pe locul doi aşa că aşteaptă anunţul lui Traian Băsescu de preluare a preşedinţiei PMP. Care anunţ va veni în partea a doua a lunii octombrie. La acel moment începe marea frământare în PNL: filiale întregi ale vechiului PDL îşi pregătesc transferul la PMP. Şi un număr destul de mare de parlamentari PNL. Vasile Blaga încearcă să calmeze situaţia, dar nu-i prea iese. Iohannis va veni de la Washington cu indicaţii să deblocheze cazul Băsescu. Întâlnirea cu Biden va aborda în spatele uşilor închise şi acest subiect. Mai vorbim despre asta de săptămâna viitoare încolo…” – spune Turcescu pe Facebook.