Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Preşedinta PC Vâlcea vrea să cadă capete în organizaţia municipală a PSD

Deşi în Vâlcea, PSD şi-a păstrat supremaţia, câştigând judeţul la mustaţă, în municipiul Râmnicu Vâlcea, candidatul ACL, Klaus Iohannis a obţinut mai multe voturi decât candidatul PSD, Victor Ponta. Iohannis a obţinut 56,7% în municipiul Râmnicu Vâlcea. La ceas de bilanţ, organizaţia judeţeană a PC, membri în alianţa care l-a susţinut pe Victor Ponta, şi-a făcut analizele şi a sancţionat conducerea organizaţiei municipale. Prin vocea preşedintei Ana Loredana Predescu, peciştii din Vâlcea îi cer liderului PSD, Ion Cîlea, să ia măsuri în ceea ce priveşte organizaţia municipală a PSD.

„În ciuda implicării filialei municipale a Partidul Conservator Vâlcea, alături de organizaţia Municipală PSD în campania pentru alegerile prezidenţiale, având în vedere rezultatele obţinute, prin Biroul Executiv Judeţean din data de 19 noiembrie a.c., s-au luat măsuri de sancţionare a conducerii filialei municipale.

Ca parteneri în alianţa PSD – UNPR -PC, aşteptăm ca şi conducerea organizaţiei PSD să realizeze o analiză pertinentă a factorilor care au condus către un rezultat dezastruos la nivelul organizaţiei municipale, condusă de dl primar Gigi Matei şi să ia măsurile care se impun, neputând trece cu vederea faptul că diferenţa de voturi exprimate în favoarea candidatului ACL, raportată la numărul de votanţi, anulează voturile pro Victor Ponta obţinute în cel puţin 10 localităţi conduse de primari PSD şi implicit, munca acestora” susţine Ana Loredana Predescu, preşedinte PC Vâlcea.