Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

PPU SL, poziția 8 pe buletinul de vot pentru Consiliul Judeţean Vâlcea

Miercuri, 26 august a.c., la orele 14.00, la sediul Biroului Electoral Județean a avut loc tragerea la sorți pentru cu privire la ordinea pe buletinul de vot a competitorilor electorali la alegerile locale din data de 27 septembrie 2020 pentru Consiliul Județean Vâlcea.
PPU SL, cel mai nou partid de pe scena politică vâlceană va putea fi găsit pe poziţia a opta a buletinului de vot. Ca urmare a tragerii la sorţi, Costel Cristian Popa candidatul PPU SL pentru preşedinţia Consiliului Județean Vâlcea se regăseşte pe poziţia a şasea a buletinului de vot.
Umanistul Costel Cristian Popa dorește să fie un reprezentat al Diasporei în forul decizional județean.
„Vreau să pun bazele unei construcții pe termen lung în Vâlcea, pentru vâlceni, adunând alături de mine oameni care își doresc progresul acestui județ, care se gândesc la semenii lor și care fac, nu doar vorbesc! Deja am reușit să găsesc câteva valori, care în ultimii ani au stat mai mult în umbră și care s-au săturat să lase județul pe mâna celor ce l-au condus în ultimii ani, doar în interes propriu.
Am lucrat foarte mulți ani departe de țară și de familie, încercând să le asigur copiilor mei un trai decent și un punct de pornire în viață. A fost greu, dar s-au întâmplat și multe lucruri frumoase! Mi-ar plăcea să implementez în Vâlcea modelul de corectitudine al autorităților și oamenilor de afaceri din Israel sau din Belgia și ideea că orele de muncă sunt pentru muncă, iar oamenii care se adresează instituțiilor statului au nevoie să fie sprijiniți, pentru a putea dezvolta proiecte mărețe. Pentru că pur și simplu asta e treaba autorităților!”, a declarat Costel Cristian Popa, adăugând că acestea sunt și motivele pentru care a îmbrățișat imediat campania umanistă „Stop Abuzurilor!”.