Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

PPDD nu se aliază cu nimeni la Vâlcea

„Sunt un om căruia îi place să construiască, însă, în acelaşi timp, sunt dominat şi de spiritul de disciplină şi respect faţă de cei care mă înconjoară şi totodată, îmi urmăresc cu foarte mare seriozitate obiectivele. Sunt inginer constructor, am 45 de ani şi sunt ofiţer în rezervă având gradul de colonel de armată. Am intrat în politică şi în alegeri cu sufletul curat şi cu dorinţa de a face ceva pentru vâlceni” – susţine proaspătul preşedinte interimar al PP-DD Vâlcea, Marian Cristinel.

Deputatul de Drăgăşani are câteva obiective privind organizarea pepediştilor vâlceni, care, de ceva timp, sunt cam în derivă. „Pe termen scurt, o evaluare realistă a structurii noastre de partid din judeţul Vâlcea, evaluare care se va face la nivelul fiecărei localităţi. Fac acest lucru, pentru că vreau să ştiu pe ce mă bazez şi de unde plecăm noi ca structură politică pe viitor, precum şi o actualizare a bazei de date cu aleşii locali PP-DD de la nivelul judeţului Vâlcea. Stabilirea clară a unui mod de lucru cu aleşii locali, la nivelul judeţului Vâlcea pentru că eu consider, că împreună cu dumnealor, vom porni o construcţie politică menită să-şi câştige respectul la nivelul judeţului nostru. În perioada următoare voi stabili o echipă pe care urmează să o validez şi să o comunic presei şi vâlcenilor şi după aceea vom vorbi şi despre obiectivele pe termen lung” – a declarat Marian Cristinel.

În ceea ce priveşte alianţele sau asocierile politice, proaspătul preşedinte spune că deocamdată nu-l interesează şi că va institui o disciplină a votului. „Pentru a stopa orice interpretare şi scenariu, doresc să comunic opiniei publice, vâlcenilor, că deocamdată suntem într-o fază de reconstrucţie şi că nu ne gândim la politici de alianţe sau asocieri politice. Vom întări însă disciplina votului începând cu reprezentanţii noştri din consiliile locale, municipale şi în consiliul judeţean Vâlcea. Consilierii noştri vor vota exclusiv în interesul vâlcenilor şi nu în funcţie de solicitările altor partide. Voi stabili o procedură clară în acest sens” – a încheiat preşedintele PP-DD Vâlcea.

MAGDA POPESCU