Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Oprea a mărturisit la Vâlcea că vrea 1 milion de membri

Prezent la Vâlcea la o întâlnire a UNPR pe zona sud-vest Oltenia, vicepremierul României şi preşedintele uneperiştilor, Gabriel Oprea, a declarat că îşi doreşte ca partidul său să strângă 1 milion de membri. Obiectiv pe care l-a transmis şi colegilor săi din UNPR Vâlcea, Dolj, Mehedinţi şi Gorj. „Fiind al treilea partid parlamentar din România, cu peste 50 de parlamentari, ne-am propus ca obiectiv, aşa cum am afirmat şi la Vâlcea, să strângem 1 milion de membri de partid până la alegerile din noiembrie 2016. Unii au mai glumit pe seama noastră, dar noi suntem un partid militarizat, în sensul bun al cuvântului, un partid serios, matematic. Avem 10%, atât cât avem şi în Parlamentul României. Vreau să ştiţi că am strâns 1 milion de semnături în campania prezidenţială, le-am arătat şi cred că putem. Cel mai mare partid din România are 500 şi ceva de mii de membri de partid. Suntem şi noi înscrişi la tribunal cu 358 de mii de membri de partid. Ca să spun aşa plastic, dacă fiecare dintre doi mai aduce câte 2 membri de partid, ne putem îndeplini acest obiectiv strategic. Mesajul meu pentru colegi, mesajul pentru cetăţenii din Vâlcea este că cine doreşte securitate, stabilitate, seriozitate să vină la UNPR” – a spus Gabriel Oprea la conferinţa de presă susţinută la Vâlcea.
La eveniment au participat pe lângă vicepremierul României şi senatorul Ion Toma – secretar general adjunct al UNPR şi coordonator Regiunea IV Sud Vest; senatorul Şerban Mihăilescu – vicepreşedinte UNPR şi Preşedinte UNPR Botoşani; deputatul Eugen Nicolicea – ministru pentru Relaţia cu Parlamentul şi vicepreşedinte UNPR; deputatul vâlcean Constantin Mazilu – vicepreşedinte UNPR şi preşedinte UNPR Vâlcea; Gheorghe Bica – preşedinte UNPR Dolj şi Gheorghe Cocină – preşedinte UNPR Gorj.

Mazilu s-a apucat de treabă la Vâlcea

Pe de altă parte preşedintele UNPR Vâlcea, Constantin Mazilu, a declarat la conferinţa de presă la care a participat şi vicepremierul Gabriel Oprea, că a început reorganizarea fiecărei organizaţii de partid din judeţ, precum şi operaţiunea de atragere a noi membri de partid. „Aş vrea să vă spun că organizaţia judeţeană a UNPR Vâlcea deja a început campania de recrutare de noi membrii. Vrem să ajungem ca până la sfârşitul anului să ne îndeplinim targetul despre care s-a discutat. Am început să avem şedinţe pentru reconfirmarea tuturor preşedinţilor organizaţiilor din judeţ, iar până la sfârşitul anului UNPR va avea organizaţii în fiecare localitatea din Vâlcea. S-au spus multe şi mi-e greu să vorbesc după distinşii noştri invitaţi. Vrem să vă asigurăm şi ştiţi şi dvs. că numele UNPR-ului a devenit rapid sinonim cu seriozitatea şi demnitatea, graţie nouă, graţie faptului că nu vorbim mult, da încercăm să ne ţinem de cuvânt, să ne respectăm cuvântul dat. uneori este greu, dar trebuie să reuşim. Este de datoria noastră, a tuturor, ca împreună să contribuim la viitorul României” – a spus Constantin Mazilu.