Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Obiectivul lui BUICAN: 3 deputați și un senator la VÂLCEA

Listele pentru candidații propuși de PNL Vâlcea pentru Camera Deputaților și Senat au fost validate de către Biroul Permanent Național cu unanimitate de voturi, a declarat președintele organizației județene a Partidului Național Liberal, Cristian Buican. Astfel, lista rămâne bătută în cuie, la Senat candidând pe poziția întâi Romulus Bulacu, urmat de Victor Popescu. Lista de la Camera Deputaților este deschisă de Cristian Buican, urmat de Victor Stănculescu, Ion Bîzîc, Mihaela Andreianu și Alexandru Părduț.

”Au fost validate listele pentru Camera Deputaților și Senat din 35 de județe, Vâlcea fiind printre ele. Lista noastră de candidați, listă stabilită în urma unei proceduri destul de îndelungate și complicate, care a adus multe critici din partea celor care au pierdut și din partea susținătorilor acestora, este o listă definitivă aprobată și urmează să depunem candidaturile începând cu data de 27 octombrie la Biroul Electoral”, a declarata Cristian Buican.

Deputatul a spus că persoanele propuse de conducerea filialei vâlcene îndeplinesc criteriile de integritate ale partidului, fiind votate de toți membrii din Biroul Județean.

Cristian Buican este încrezător că la alegerile parlamentare din data de 11 decembrie 2016, PNL Vâlcea va obține un post de senator și 3 de deputat. ”La aceste alegeri puteau să participe toate cei care îndeplinesc criteriile de integritate ale partidului. În competițiile interne din județe nu puteau să se înscrie oameni asupra cărora planează bănuiala că au încălcat legea”, a mai adăugat Buican.