Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Candidatul PSD pentru Senat a fost ani buni membru PNL Vâlcea

Deputatul PNL, Cristian Buican, ”l-a dat în gât” pe social-democratul care a obținut cele mai multe voturi de la Comitetul Executiv al PSD Vâlcea pentru prima poziție pe lista de la Senat, Bogdan Matei, dezvăluind că acesta a fost, timp de mai mulți ani membru PNL cu acte în regulă și cu adeziunea refăcută în anul 2011.

Despre Bogdan Matei și activitatea sa la liberali, Buican nu a spus prea multe, adăugând doar că acesta își dorea o poziție de director de școală și când a văzut că liberalii nu-l susțin, a plecat la PSD. Bogdan Matei a devenit membru PNL în anul 2007, la propunerea lui Panti Anghelescu și a activitat în organizația municipală a partidului.

„Domnul Bogdan Matei s-a înscris în PNL în 2007 şi, în 2011, şi-a refăcut adeziunea. Ulterior, pentru că partidul nostru nu a reuşit să-l susţină pentru a ocupa un post în administraţie, a părăsit PNL, considerând că e mai bun pentru PSD. Eu aşa ţin minte – că domnul Bogdan Matei a vrut să fie director la o şcoală şi noi nu l-am susţinut”, a comentat deputatul Buican.

Lovitura lui Buican pentru Bogdan Matei vine doar cu câteva zile înainte de validarea listelor de către Centru, știut fiind faptul că forul decizional de la București va hotărî marți, 25 octombrie 2016 componența listelor pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie 2016.