Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

NEWS ALERT! Preşedintele interimar al ALDE Vâlcea, printre puciştii care negociază revenirea la guvernare

Preşedintele interimar al ALDE Vâlcea, deputatul Ion Cupă, se află printre puciştii care în aceste momente negociază cu premierul Dăncilă revenirea ALDE la guvernare.
Conform www.stiripesurse.ro, președintele CJ Neamț, Ionel Arsene, i-a chemat pe cei de la ALDE să discute pentru a forța intrarea în Guvern, în calitate de membri ai ALDE. Din partea ALDE ar fi vorba despre 6 parlamentari care negociază.
Premierul Viorica Dăncilă dorește să rupă ALDE, aducând la guvernare un senator și doi deputați din partidul lui Tăriceanu. Este vorba despre senatorul Ionuț Sibinescu și deputații Ion Cupă și Ștefan Alexandru Băișanu, conform surselor Antena3. Ei ar urma să ocupe locurile lăsate vacante de miniștrii ALDE.
Amintim că Teodor Meleşcanu s-a aflat, astăzi, la Palatul Victoria, pentru o discuţie cu premierul Viorica Dăncilă, acesta lipsind la prima şedinţă de Senat după alegerea în funcţia de preşedinte al acestui for.
De asemenea, în această dimineață, Teodor Meleșcanu s-a întâlnit, la Guvern, cu premierul Viorica Dăncilă.
În acest fel, PSD încearcă refacerea culorii politice a Guvernului și astfel va fi evitat votul pe restructurare care trebuie să se desfășoare în Parlament.