Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
foto mediafax.ro

NESIMŢIRE LIBERALĂ: Au devastat hotelul din Gura Humorului!

foto mediafax.roLiberalii au devastat Hotelul Best Western Bucovina, din Gura Humorului, unde au fost cazaţi în vederea participării la o reuniune de partid, Biroul Politic Naţional, pentru a lua decizii importante despre cum va vota PNL în viitoarea legislatură.

Se pare însă că în timp ce mai marii PNL îşi băteau capul despre cum să voteze la Legea Codului fiscal, Legea votului prin corespondență ori în ceea ce priveşte ordonanța indemnizațiilor pentru demnitari, peste 100 de liberali care au fost cazaţi la hotelul amintit mai sus au lăsat în urma lor o imensă dezordine.

”Au făcut o mizerie de nedescris în camere, prosoape aruncate pe jos, multe sticle de alcool. Au venit băuţi pe la 3.30 noaptea şi au vrut să mai bea. Dacă au văzut că sunt serviţi la pahar, au intrat peste barman şi au luat sticlele”, au declarat pentru click.ro mai mulţi angajaţi.

Şi directorul hotelului a reacţionat postând un mesaj pe Facebook: ”Mai întâi cultivaţi decenţa şi bunul simţ printre membrii partidului. Mai lăsaţi la o parte nesimţirea şi atitudinea de zei coborâţi pe pământ şi de stăpâni care merită totul. Aveţi respect pentru oamenii care muncesc, măcar când sunteţi în casa lor”, a scris directorul.