Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
foto arhiva Vocea Valcii

Mihai Persu candidează independent pentru un mandat de consilier municipal

foto arhiva Vocea ValciiDeranjat de politica liberală actuală, consilierul local Mihai Persu a decis să devină independent, iar din această postură să se arunce în lupta electorală pentru un mandat de consilier municipal în Consiliul Local al Primăriei Râmnicu Vâlcea. Ce l-a determinat să plece din PNL? Mihai Persu spune că liberalii nu dau doi bani pe părerea cetăţenilor, iar acest lucru i se pare inadmisibil.

Astfel, tânărul îşi va anunţa oficial candidatura independentă pentru un mandat de consilier municipal, lansarea urmând a avea loc miercuri, 30 martie 2016, ora 11.00, la Restaurantul OK Castel-separeu – din municipiul Râmnicu Vâlcea.

„Am luat decizia de a candida independent şi dintr-un motiv de ordin personal. M-a deranjat foarte tare atunci când în PNL Vâlcea s-a luat decizia de a nominaliza un alt candidat la Primăria Râmnicu Vâlcea după ce în două sondaje de opinie am ieşit pe primul loc la intenţie de vot. Asta în condiţiile în care exista o hotărâre a partidului în care se specifica foarte clar că primul clasat în sondaje va fi candidatul PNL Vâlcea pentru Primărie. Numai că, ulterior nu s-a mai ţinut cont de această hotărâre şi s-a trecut la vot politic. Mai exact, liberalii nu ţin cont de părerea cetăţenilor.

De aceea, am plecat, mai ales că după 15 ani în mijlocul celor mai mari partide politice, am constatat că lucrurile nu stau chiar aşa cum crezi tu. Dacă nu eşti obedient sau nu faci parte dintr-un grup anume, nu ai ce căuta într-un partid. Astfel, voi face o încercare ca independent. Am opt ani de experienţă în Consiliul Local şi cred că pot reprezenta mai bine cetăţeanul ca independent” – ne-a declarat Mihai Persu.