Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

ROMEO RĂDULESCU: Blatul PNL – PER s-a făcut la nivel național!

Candidatul PSD pentru Primăria Râmnicu Vâlcea, deputatul Romeo Rădulescu este foarte motivat în perspectiva campaniei electorale pentru Primăria Râmnicu Vâlcea, dar mai ales este foarte atent la mișcările adversarilor săi politici. Despre înțelegerea dintre Buican și Gutău, chiar după ce Gutău a devenit candidatul PER pentru Primăria Râmnicu Vâlcea, Romeo Rădulescu spune că ea există în continuare și că este și încurajată de un blat făcut la nivel național de cele două partide.

Romeo Rădulescu susține că a aflat acest lucru chiar de la președintele PER, Dănuț Pop, cu care acesta se află în relații de prietenie.

„Se tot discută prin presă despre blatul din PNL şi PER, dar fără date concrete. Eu am să vă spun câteva date concrete, pentru că preşedintele PER-ului, la nivel naţional, domnul Dănuţ Pop, este un prieten de-al meu cu care m-am întâlnit acum o săptămână în Parlament şi am avut o discuţie despre alegerile de la Vâlcea. La discuţie a fost martor şi un alt deputat din alt judeţ.

Din discuţiile despre alegerile de la Vâlcea, am dat în strategia PER-ului naţională, pentru că nu este una locală, la Vâlcea. Referitor la Vâlcea, în discuţia despre candidatul PER-ului la Primăria Râmnicului, preşedintele Dănuţ Pop mi-a spus, citez : Nu este al meu, nu va fi al meu, mă interesează doar voturile. Asta este ce a declarat domnul Dănuţ Pop despre PER-ul de la Vâlcea şi despre candidatul de aici. Deci discuţia a fost foarte clară, în sensul că PNL-ul şi cu PER-ul au avut o discuţie amiabilă la nivel naţional să le predea, practic, toate organizaţiile din teritoriu, în aşa fel încât PNL-ul să-şi poată pună oameni în secţiile de votare şi să facă organizaţii PER-ului, iar în toamnă să meargă pe o alianţă şi PNL-ul să dea locuri eligibile PER-ului. PER-ul a cerut 15 locuri şi acum negociază. Deci blatul este evident între cele două partide şi nu e de mirare că în acest moment oamenii PNL-ului se zbat să facă organizaţiile PER-ului, pentru că aşa reuşesc să-şi mai pună o parte din oameni în secţiile de votare şi să manipuleze electoratul.

Aceste declaraţii le susţin şi răspund pentru ele în cazul în care voi fi chemat de cineva vreodată. Ele sunt autentice, iar colegul deputat care a fost de faţă poate să confirme acest lucru. Nu poate cineva să spună că nu este adevărat, pentru că au fost cuvintele domnului Dănuţ Pop, preşedintele Partidului Ecologist Român”, a afirmat deputatul PSD Romeo Rădulescu.