Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

MARIAN LAZĂR: 3 moțiuni simple împotriva miniștrilor USR PLUS și o moțiune de cenzură împotriva Guvernului!

I-au reproșat lui Vlad Voiculescu că nu a rezolvat în 30 zile ce au stricat PSD-iștii în 30 ani în sistemul de sănătate, Claudiu Năsui era criticat că a oprit numirile pe pile în CA-uri, iar Cristian Ghinea că a reușit să trimită la Comisia Europeană cel mai ambițios plan economic al României din istorie.
Astăzi PSD a depus o moțiune de cenzură împotriva Guvernului plină de fake news-uri.
Din prima zi de mandat, acest Guvern și-a asumat reforme și a început aplicarea lor prin transparentizare, depolitizare și profesionalizare, adică exact opusul a tot ceea ce PSD a făcut în anii în care s-a aflat la guvernare.
Printre aceste schimbări se numără și reforma companiilor de stat, căpușate până acum de pile, relații și clientela de partid a PSD. Cum să nu fie deranjat PSD când numirile în funcții publice au început să fie făcute pe bază de concurs, cu toate CV-urile la vedere?
Cum să nu fie deranjat PSD când Claudiu Nasui, de exemplu, a publicat toate contractele încheiate de Ministerul Economiei cu statul sau când Cătălin Drulă a destructurat mafia de la Metrou și a deblocat proiecte de infrastructură vitale? Sau când Stelian Ion a propus desființarea SIIJ?
Cum să nu își dorească PSD să plece acest Guvern când Ioana Mihăilă a scos la concurs posturile de directori DSP, unele dintre renumitele feude ale baronilor PSD? Sau când Ciprian Teleman a inițiat procedurile pentru digitalizarea administrației?
Toate schimbările spun un singur lucru: adio, corupție!
Acest Guvern a definitivat, în urma muncii depuse de Cristian Ghinea și Dan Barna, cel mai ambițios plan de dezvoltare a României, prin care țara noastră va primi peste 29 de miliarde de euro pentru a finanța investiții și reforme structurale.
Din nou, spaima PSD că România va avea, în sfârșit, spitale noi, școli fără WC-uri în curte și care nu cad peste copii, drumuri și autostrăzi decente, fără licitații trucate, o administrație eficientă, fără birocrație și fără oameni puși de partid și un stat digitalizat care să nu mai permită defrișările ilegale.
Mesajul nostru pentru PSD rămâne același: nu ne vom opri! Continuăm #RevoluțiaBuneiGuvernări.