Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

LUCICĂ TĂNĂSESCU loveşte din nou: VREA să se instaleze director comercial la APAVIL!

Lucian Tănăsescu, sinecuristul de serviciu la PNL Vâlcea, nu se potoleşte şi vrea cu orice preţ să ajungă pe urmele lui Ionuţ Ionescu, fostul director comercial de la APAVIL SA, condamnat pentru fapte de corupţie.

Deşi până acum concursul pentru ocuparea postului de director comercial s-a organizat de două ori, nefiind declarat câştigător niciunul dintre candidaţi, Tănăsescu este decis să se înscăuneze fără concurs în postul de director comercial la societatea vâlceană, principalul furnizor de apă potabilă din Vâlcea.

Pe surse, am aflat că Tănăsescu vrea să forţeze convocarea unui Consiliu de Administraţie pentru data de 10 decembrie a.c., unde să se autopropună pentru funcţia de director comercial, fără concurs, deşi acest lucru este profund ilegal.

Reamintim că în data de 26 martie 2015, Consiliul de Administraţie al APAVIL SA, foprmat din Mircea Predescu, Cristian Jianu, Lucian Tănăsescu, Vasile Popescu şi Ion Costache a decis că niciunul dintre cei 4 candidaţi care s-au înscris în competiţia pentru postul de director comercial de la APAVIL nu a obţinut voturile necesare ocupării funcţiei. Astfel, s-a decis că nu a fost declarat ADMIS niciun candidat, întrucât nu a obţinut majoritatea de voturi, respectiv 3 voturi „pentru” din 5.

„Consiliul de Administraţie al SC APAVIL SA Vâlcea, numit prin hotărârea nr. 10/05.06.2014 a Adunării Generale a Acţionarilor SC APVIL SA, s-a întrunit, după soluţionarea contestaţiilor, pentru selecţia candidatului care va ocupa postul vacant de director comercial. În urma rezultatului prin vot secret, situaţia este următoarea: Salomia Gheorghe, 2 voturi „pentru” şi 3 voturi nule”, se arată în decizia Consiliului.

Deşi ceilalţi doi candidaţi, Constantin Marica şi Bogdan Croitoru, au depus contestaţii, în afara faptului că Popa Claudiu, cel care iniţial obţinuse 3 voturi, a fost descalificat, nu s-a întâmplat nimic.