Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Liderul PSR Vâlcea luptă să readucă partidul în atenţia cetăţenilor

SPERANŢE. Pentru alegerile locale din anul 2012, preşedintele PSR Vâlcea, Petre Popa, şi-a stabilit ca obiective câştigarea a cinci posturi de primari de comune, 3 funcţii de consilieri judeţeni şi 2 de consilieri municipali.

Preşedintele Partidului Socialist Român (PSR) Vâlcea, Petre Popa, ne-a declarat zilele trecute că principalul său obiectiv în perioada imediat următoare este acela de a reveni în forţă pe scena politică vâlceană. El susţine că va organiza o serie de evenimente publice pentru a intra în contact direct cu cetăţenii şi a-i convinge că intenţiile socialiştilor sunt acelea de a schimba o societate bolnavă, ca cea în care trăim. La ora actuală, PSR Vâlcea numără aproximativ 2.500 de membri pe care liderul Petre Popa vrea să-i reactiveze după o pauză destul de lungă. „PSR este un partid istoric, care a luat fiinţă în anul 1921 datorită nemulţumirii oamenilor din popor. Se numea Partidul Muncitoresc. Motto-ul după care ne ghidăm în prezent este «Nici muncă fără pâine, nici pâine fără muncă!». Vrem să schimbăm ceva la actuala societate, o societate în care nu se mai poate trăi. Sper ca actuala nemulţumire a cetăţenilor să-i determine să-şi îndrepte privirile spre noi şi să înţeleagă că scopul nostru este de a schimba lucrurile în bine. Socialiştii au în vedere toate clasele sociale, însă, în special, îi avem în vedere pe sărmani” – ne-a declarat liderul PSR Vâlcea, Petre Popa. În viitorul apropiat, socialiştii vâlceni intenţionează să meargă în toate localităţile din judeţul Vâlcea pentru a identifica cazurile sociale şi a merge cu ajutoare. Mai mult decât atât, preşedintele Petre Popa doreşte să reorganizeze toate structurile din teritoriu, iar acolo unde nu există organizaţie, să înfiinţeze. În altă ordine de idei, conducerea socialiştilor vâlceni şi-a stabilit şi câteva obiective pentru alegerile locale ce vor avea loc în anul 2012. Petre Popa ne-a mărturisit că îşi doreşte câştigarea a 5 posturi de primari de comună, 3 funcţii de consilieri judeţeni şi 2 de consilieri municipali.

În căutarea unui sediu

Deşi Organizaţia Judeţeană a PSR Vâlcea a luat fiinţă încă din anii ’90, liderii de-a lungul timpului ai partidului nu au reuşit să găsească un sediu. Acum, actualul preşedinte Petre Popa a făcut câteva adrese către Primăria Râmnicului, iar zilele viitoare va merge în audienţă la edilul-şef Romeo Rădulescu pentru a-i cere concesionarea unui spaţiu. „Sper ca discuţiile pe care le voi purta cu primarul să nu rămână la stadiul de promisiuni. Vreau ca în scurt timp să ne organizăm şi noi într-un sediu şi să începem să ne pregătim pentru alegerile locale din anul 2012” – ne-a mai spus preşedintele PSR Vâlcea, Petre Popa.

IONELA MATEI