Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Liberalii strâng rândurile la Piteşti: Consiliul Naţional al PNL se anunţă „sângeros”

Peste 32 de liberali vâlceni vor participa la sfârşitul săptămânii viitoare la Consiliul Naţional al Partidului Naţional Liberal, care va avea loc la Piteşti. Conform spuselor liderului PNL, Cristian Buican la Consiliul Naţional din 23 mai se vor supune dezbaterii, iar mai apoi vor fi aprobate regulamentele de organizare şi funcţionare ale organizaţiilor interne.
„După cum se ştie, statutul Partidului Naţional Liberal prevede aprobarea de către Consiliul Naţional a acestor regulamente de organizare şi funcţionare, pe baza cărora toate organizaţiile noastre îşi vor desfăşura activitatea. Organizaţia noastră va participa la Consiliul Naţional cu o delegaţie numeroasă. Sunt 16 colegi (10 de la fostul PNL, 6 de la fostul PDL) care au fost desemnaţi joi seara, prin vot, să participe la lucrările Consiliului, în calitate de delegaţi, pe lângă delegaţii de drept ai filialei noastre. Sunt convins că acest Consiliu Naţional va demonstra, încă o dată, că prin fuziunea PNL şi a PDL s-a creat cel mai puternic partid care există astăzi în România”, a spus preşedintele PNL Vâlcea, deputatul Cristian Buican.
După apariţia stenogramelor în care Atanasiu îi asigura pe vechii liberali că Predoiu nu va ajunge niciodată premier, de unitatea pe care o tot clamau liberalii de ochii lumii s-a ales praful. Controverse pe acest subiect au fost şi la Vâlcea, deputatul Dobrinescu sărind la gâtul lui Atanasiu pentru acele declaraţii. Mai mult, fostul pedelist Romulus Bulacu a spus că s-a simţit foarte prost după apariţia în presă a stenogramelor şi că a fost sunat de mai mulţi colegi, cărora nu prea a ştiut ce să le spună.
Singurul care şi-a păstrat calmul a fost Cristian Buican, care şi-a rugat colegii din forul de conducere al PNL de la Vâlcea să nu cadă în capcană şi să facă jocul PSD. Oricum ar fi Consiliul Naţional de la Piteşti se anunţă a fi unul extrem de interesant.