Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Lazăr Ion-Marian: „Românii plătesc jumătate din salariu pe alimentele de bază”

„Din cauza scumpirilor care par că nu se mai opresc, românii au ajuns să îşi cheltuiască jumătate din salariu doar pe alimentele de bază! Acest tsunami al scumpirilor, cele mai mari din ultimii 20 de ani, este alimentat de lipsa de implicare a Guvernului în a-l stopa.
Bineînţeles, actualei coaliţii de la guvernare îi convine ca preţurile să crească tot mai mult pentru a creşte şi taxele încasate, am mai spus-o şi în trecut. Cu cât preţurile sunt mai mari, cu atât creşte baza de taxare, dar acest lucru trebuie să se oprească urgent, pentru că românii nu mai pot suporta preţurile de UE cu salarii de România!

USR consideră creşterea preţurilor ca fiind cea mai mare problemă a României în momentul de faţă! PSD şi PNL nu au reuşit, sau nu au dorit, să oprească inflaţia!

Cerem în mod deschis coaliţiei PSD-PNL-UDMR să oprească risipa din banii publici, să reducă taxele pe muncă în aşa fel încât să lase mai mulţi bani în buzunarele oamenilor! Este nevoie ca miniştrii incompetenţi să fie înlăturaţi şi aduşi oameni profesionişti care să se ocupe de bunăstarea românilor!

Oprirea scumpirilor trebuie să fie prioritatea numărul 1 a unui guvern responsabil şi căruia îi pasă de cetăţeni! Statul trebuie să îşi reducă din cheltuieli şi să stimuleze producţia, altfel o vom duce din ce în ce mai rău!” a transmis deputatul de Vâlcea, Lazăr Ion-Marian.