Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

La Vâlcea, se cumpără consilieri județeni! Nicolae de ALDE e cel mai curtat

La Vâlcea, s-a dat liber pe piață la cumpărat de consilieri județeni. Mai mult, instituțiile coercitive ale statului, gen DGA, DNA și altele asemenea ar putea avea mult de lucru dacă anumite sesizări se vor concretiza în zilele următoare.

Se pare că încercarea de a crea majoritate în Consiliu Județean Vâlcea s-a transformat într-o negociere nu tocmai ieftină, dacă ne gândim că prețurile se învârt în jurul amețitoarei sume de 100.000 de euro.

Cel vizat este nimeni altul decât Ion Nicolae de la ALDE, care ar putea să defecteze către liberali pentru… prețul corect. Acesta este curtat asiduu și ar cam fi singurul de la partidul lui Tăriceanu, care ar putea fi convins, într-un fel sau altul. Adrian Bușu sau dr. Ioan Neamu sunt mai presus de aceste târguieli josnice și oricât nu le-ar place o decizie politică, o vor respecta.

Nu același lucru se poate spune despre Ion Nicolae sau Dințișorul de Aur, despre care ne amintim că după campania din 2008 și-au cumpărat un Audi Q 7, cu banii jos, factura și OP fiind publicate în exclusivitate de VOCEA VÂLCII.

vom reveni cu amănunte incendiare