Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Ion Cîlea, pe LISTA NEAGRĂ din PSD

Publicaţia on-line comisarul.ro a publicat în exclusivitate o aşa-zisă LISTĂ NEAGRĂ care circulă prin PSD, unii liderii judeţeni aflându-se pe această listă. Conform publicaţiei, aceştia îşi vor pierde privilegiile şi poziţiile din conducerea partidului după ce Victo0r Ponta a pierdut alegerile prezidenţiale.
Deşi preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea susţine că în data de 20 decembrie va avea loc un Congres Extraordinar al PSD, se pare că unii din PSD i-au pus gând rău. Ceea ce cântăreşte mult în mazilirea lui Dragnea este opinia preşedintelui fondator Ionn Iliescu, care îl consideră pe acesta vinovat pentru metodele prin care PSD s-a transformat în ochii oamenilor într-un partid care fură voturi şi foloseşte mijloace necinstite.
Cei mai aprigi susţinători ai cuplului Ponta – Dragnea sunt baronii din Oltenia, cunoscuţi pentru votul pe listele suplimentare şi pentru sumele uriaşe de bani negri pe care le folosesc pentru cumpărarea de voturi la ceas de seară. Ei sunt cei care au patentat jurământul pe Biblie pentru garantarea votului cumpărat cu 50/100 lei. Ei sunt cei care la Referendumul din 2012 au asigurat procente de prezenţă de peste 100% în zeci de localităţi. Prin aruncarea în urne, la ceas de seară, a tone de buletine de vot, arată comisarul.ro.

Pe lista neagră publicată de comisarul.ro apare şi preşedintele PSD Vâlcea, Ion Cîlea. Citeşte aici LISTA:
Liviu Dragnea
Marian Oprişan
Paul Stănescu
Claudiu Manda
Marian Vanghelie
Constantin Boşcodeală
Dumitru Buzatu
Mircea Duşa
Ion Cîlea