Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

INCREDIBIL: Gutău îl preferă pe Mocanu

În cadrul conferinței de presă susținută la primăria municipiului, Mircia Gutău a precizat că va câștiga alegerile detașat, anul acesta, considerând că alegatorii îl cunosc deja și au încredere în el, iar referitor la adversarii din această campanie, îi trateaza pe toți cu respect, și consideră că nu se teme de nicio alianță a celorlalte partide.
Întrebat de către jurnaliști, pe cine consideră un pericol la alegeri, Gutău a precizat următoarele: “Niciunul! Ce au făcut pentru râmniceni? Poate că cel de la AUR, Mocanu, va fi mai bun, pentru că celălalt a avut șansa să dovedească că face ceva. În afară de minciuni, nu a făcut nimic… el dacă nu a lucrat deloc și este străin total, mie îmi pare rău să spun că un om după ce stă patru ani în Consiliul Local, este străin. Nici nu a avut curaj să se apropie de masă, a stat acolo în primele rânduri. El nu a învățat nimic, fără ironie, fără nimic.”
Deci, se pare ca Vicențiu Mocanu ridică mai multă credibilitate în ochii primarului, care consideră că Virgil Pârvulescu nu a demonstrat nimic în acești ani, în care a avut funcția de Viceprimar al municipiului.

Revenind la întrebarea inițială, Mircia Gutău consideră că: “mai degrabă ar fi mai credibil unul care nu a fost deloc, față de unul care a fost patru ani și nu a făcut absolut nimic”.