Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Magazinele Duty-free închise pe Aeroportul Internațional Henri Coandă

Atmosferă dezolantă în cel mai mare aeroport din țară – Henri Coandă. Toate magazinele sunt închise, pentru că s-a încheiat contractul cu firma care administra aceste spații, iar oficialii nu au finalizat procedurile cu noua companie câștigătoare.

Gândite ca o zonă de relaxare cu spații pentru cumpărături, magazinele din Aeroportul din Otopeni îi întâmpină pe călători cu rafturile goale și cu benzi roșii care limitează accesul.

Reprezentanții aeroportului susțin că s-a încheiat contractul cu firma care administra spațiile comerciale, iar o altă companie urmează să administreze zona comercială. Doar că, în stil românesc, procedurile nu au fost finalizate la timp astfel încât transferul să nu afecteze călătorii.
Magazinele vor fi închise 30 de zile, timp în care vor avea loc reamenajări pentru deschiderea altor spații. O parte dintre restaurante și cafenele urmează să fie afectate doar îmtr-o mică măsură, însă pot fi folosite în continuare saloanele de business.
Magazinele de tip duty-free, iubite de toti calatorii, se găseau produse diverse, de la alimente, îmbrăcăminte, încălțăminte, bijuterii, ceasuri și jucării, până la articole sportive și de voiaj.