Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

GUTĂU hulit în noul PNL: Fostul primar, REACŢIE DURĂ

Mircia Gutău mai are doar o lună de zile până când îi expiră interdicţia instanţei de judecată de a nu candida şi de a fi ales. Din martie 2015, Gutău va fi un cetăţean cu drepturi depline şi este decis să se înscrie în cursa pentru primăria Râmnicului din vara anului 2016. Ştiut fiind faptul că Mircia Gutău e un om de dreapta, toţi se aşteaptă ca acesta să candideze din partea dreptei. Numai că, din câte se pare, fostul primar al Râmnicului nu este primit cu braţele deschise în marele PNL, şi culmea cei care se opun sunt chiar foştii săi colegi democrat-liberali.
De curând, Romulus Bulacu a făcut câteva declaraţii în acest sens, declarând într-o emisiune televizată că doreşte candidaţi din interiorul partidului, atât pentru CJ, cât şi pentru Primăria Râmnicului, referindu-se în mod direct la Mircia Gutău.
„Vor fi sondaje, atât pentru Consiliul Judeţean, cât şi pentru primărie. Aşa e corect, aşa e statutul partidului şi trebuie să respectăm regulile. Totul este posibil, dar sunt şi variante imposibile. Eu cred că până la urmă trebuie să le dai şansa celor care sunt în interior, care au muncit, care s-au impus. Cred că avem suficiente resurse umane în interiorul partidului, mai ales pentru o funcţie de primar pentru care ai nevoie de armata care este în spatele unei formaţiuni politice. Contează şi ce urmează după ce câştigi o astfel de demnitate, trebuie să le demonstrezi oamenilor că eşti în stare să schimbi lucrurile în bine”, a spus Romulus Bulacu.

„Îi voi umili la vot”

Deşi s-au bucurat din plin de conexiunile sale politice, ştiut fiind faptul că fără voturile independenţilor din CJ, toţi oameni apropiaţi lui Gutău, liberalii nu ar fi pus mâna pe conducerea CJ Vâlcea, acum când şi-au văzut sacii în căruţă, aceştia par să se descotorosească de Gutău, strâmbând din nas că, vezi Doamne, a fost condamnat!
Reacţia lui Gutău nu a întârziat să apară, fostul primar al Râmnicului arătându-se deranjat de aceste atacuri venit din partea unor foşti colegi. Acesta a mai adăugat că nu se va ruga de nimeni să-l primească în partid, şi fără lipsă de modestie, Gutău nici nu are nevoie de vreun partid ca să câştige alegerile. Foarte sigur pe el că va fi învingător la alegerile din 2016, Gutău a comentat scrut, spunând că „îi voi umili la vot pe toţi”!