Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Grig Crăciunescu: Costinescu a fost unul dintre cei aprigi susţinători ai lui Gutău (VIDEO)

După anunţul făcut de consilierul local că intenţionează se solicite revocarea titlului de cetăţean de onoare al lui Mircea Gutău, ceilalţi consilieri locali, independenţi sau de la PNL, s-au declarat împotriva ideii, criticându-l pe Costinescu pentru atitudinea lui făţarnică.

Consilierul local Dumitru Ţârdea susţine că chiar dacă o asemenea propunere ar ajunge pe ordinea de zi a Consiliului Local, nu ar vota pentru retragerea titlului.

„Vă asigur că nu o să vină nici un proiect cu o asemenea propunere. A fost o fumigenă, un fel de campanie electorală pentru alţii”, a spus Dumitru Ţârdea.

Şi consilierul PNL Grig Crăciunescu este de aceeaşi părere, considerând toată această situaţie o încercare disperată a lui Costinescu de a se face cunoscut.

„Ideea de a-i retrage titlul de cetăţean de onoare lui Mircia Gutău este una năstruşnică, niciodată nu a venit cu vreo iniţiativă pertinentă. Un astfel de proiect trebuie să vină din partea unui grup de consilieri sau din partea Executivului. Ca atare, sunt doar nişte reacţii disperate ale lui Costinescu de a se face cunoscut.

Îmi amintesc foarte bine despre şedinţa din februarie 2010 deoarece eram preşedinte de şedinţă, era două bibliorafturi de semnături pe masa fostului secretar Toma Mihăescu, peste 25.000 de semnături, o parte dintre ele au fost strânse de către anumite redacţii din Vâlcea, iar o parte din semnături au fost colectate de către colegii de partid la acel moment ai domnului Gutău, respectiv PDL.

Am făcut parte din PDL, la fel ca şi domnul Costinescu. Cred că a fost unul dintre cei mai aprigi susţinători şi a umblat pe străzi în acest oraş să colecteze un număr mare de semnături pentru domnul Gutău la momentul 2010”, a precizat Grig Crăciunescu.