Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Luptă NATURAL împotriva CANCERULUI!

Cancerul, aceasta boala cumplita care a omorat mai multi oameni decat au facut-o toate razboaiele de pana acum indoliaza annual milioane de familii.Specialistii americani de la American Cancer Society au alcatuit o lista cu acele alimente care favorizeaza aparitia cancerului si o alta cu alimentele care previn cancerul.Iata-le

Iata 10 alimente si bauturi care pot produce cancer

1. Toata mancarea arsa (fripta sau prajita prea mult) care poate crea agenti cancerigeni. Chiar si painea prajita intra in aceasta categorie.

2. Carnea rosie. Mananca cat mai putin sau chiar deloc.

3. Zaharul, alb si brun.

4. Mancarea grea, sarata, afumata care creste riscul dezvoltarii cancerului la stomac.

5. Sucurile acidulate sau neacidulate care prezinta riscuri pentru sanatate atat din cauza continutului – zahar si diferiti aditivi – cat din pricina a ceea ce inlocuiesc in dieta – bauturi si alimente care furnizeaza vitamine, minerale si alti nutrienti.

6. Cartofi prajiti, chips-uri si snack-uri care contin grasimi trans.

7. Alimente si bauturi cu aditivi, de genul aspartam.

8. Excesul de bauturi alcoolice.

9. Dulciuri coapte pentru ca au in componenta acrilamida.

10. Pestele de cultura, care poate contine niveluri ridicate de toxine.

Iata 10 alimente care previn cancerul:

1. Legume cucifere: broccoli, conopida, varza, varza de Bruxelles, napi, bok choy. Aceste vegetale sunt bogate in substante anticancer precum isotiocianati.

2. Anghinare pentru ca este sursa de salvestroli.

3. Legume verzi, precum spanacul, salata verde pentru fibre, acid folic si o paleta larga de agenti anticancerigeni – carotenoidele. Alte legume colorate – varza rosie si sfecla.

4. Struguri si vin rosu, in special pentru resveratrol.

5. Legume: fasole, mazare si linte pentru saponine.

6. Fructe de padure precum afine, pentru acidul elagic si antocianoside.

7. Seminte de in care contin grasimi esentiale precum acidul alpha-linolenic si alte grasimi bune.

8. Usturoi, ceapa, arpagic si praz care sunt surse bogate de alicina, o substanta anticancerigena.

9. Ceai verde, pentru catechine, un antioxidant puternic.

10. Rosii, pentru faimosul licopen.