Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

GIGI MATEI VREA LA APE

PLANURI. „Majoritatea din Consiliul Local va decide viitorul meu. Dacă nu voi fi susţinut, nu accept funcţia de viceprimar al Râmnicului” – spune preşedintele PSD Rm. Vâlcea, Gigi Matei. În schimb, pesedistul se gândeşte să se ducă din nou director general al Administraţiei Bazinale a Apelor Olt, acolo unde a mai activat în această funcţie timp de aproximativ un an de zile.

Deşi a obţinut la negocierea cu liberalii un post de viceprimar al Râmnicului, preşedintele PSD Rm. Vâlcea, Gigi Matei, a declarat că se mai gândeşte dacă va accepta această funcţie. Social-democratul nu vrea să facă figuraţie ca viceprimar şi spune că dacă nu va avea o majoritate confortabilă în Consiliul Local Municipal, care să-i asigure o colaborare bună şi libertatea de a-şi pune în practică un program electoral, nu va accepta scaunul de viceprimar. Dacă totuşi va fi ales viceprimar, Gigi Matei are planuri mari pentru Râmnic, dorind să sprijine oamenii şi să vină în ajutorul lor în orice problemă. „Sigur că îmi doresc foarte mult funcţia de viceprimar şi este o prioritate pentru mine. Însă, dacă nu voi fi susţinut de majoritate în Consiliul Local nu voi accepta postul, pentru că nu vreau doar să ocup un birou cum a făcut Eusebiu Veţeleanu până de curând. Eu îmi doresc să fac ceva pentru oraşul meu şi să mă implic cu un program social bine stabilit. Majoritatea din Consiliul Local va decide viitorul meu. Repet, dacă nu voi fi susţinut, nu mă implic” – ne-a declarat preşedintele PSD Rm. Vâlcea

În schimb, dacă Gigi Matei nu va reuşi să strângă voturile majorităţii consilierilor locali pentru a ocupa un post de viceprimar al Râmnicului, el îşi doreşte să revină în funcţia de director general al Administraţiei Bazinale a Apelor Olt, acolo unde a mai activat în această funcţie timp de aproximativ un an de zile. „Dacă nu voi fi viceprimar al Râmnicului, îmi doresc să mă duc înapoi la Apele Olt, acolo unde pot să continui ce am început. Acolo ştiu ce se întâmplă, ştiu cum să-mi fac cât mai bine treaba. Repet însă că prioritatea mea este postul de viceprimar al Râmnicului” – ne-a mai spus Gigi Matei, liderul PSD Rm. Vâlcea.

CLAUDIA STANCIU