Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

GALERIE FOTO: Miting PDL anti USL. Peste 300 de pedelişti din Vâlcea prezenţi în Capitală

Protest de amploare în Capitală împotriva guvernări USL, sâmbătă, 8 februarie 2014. De data aceasta nu s-au adunat cetăţenii de rând ai României, ci membrii de partid ai PDL. În piaţa de lângă Ateneul Român s-au strâns peste 7.500 de pedelişti, din toată ţara, din Vâlcea fiind prezenţi în jur de 300 de democrat – liberali în frunte cu liderul PDL Vâlcea, Romulus Bulacu. De la Vâlcea mai sunt prezenţi Ştefan Prală, Dorel Jurcan, Samoil Vîlcu, Alina Lupu, 

 

2

Mitingul este condus de preşedintele partidului, Vasile Blaga, dar şi de candidatul democrat-liberal la Preşedinţie, Cătălin Predoiu, precum şi Monica Macoveni, Anca Boagiu, Traian Ungureanu şi Gheorghe Flutur. „Vrem lege, nu fărădelege, bunăstare muncită, nu pomeni electorale. USL împinge România în sărăcie, se răsteşte prin penali şi mafioţi la justiţie. Regimul Ponta-Antonescu oamenii sunt aruncaţi în stradă. Această bătălie este pentru România noastră şi viitorul copiilor noştri…România noastră nu înseamnă plagiatori, hoţi. Mesajul nostru pentru Ponta şi Antonescu este: Vă vom învinge!” – a spus, în deschiderea mitingului, Cătălin Predoiu.

3

La protest a fost prezent şi europarlamentarul PDL Theodor Stolojan, care i-a criticat dur pe guvernanţii USL. „Când oamenii mureau în Apuseni, ei chefuiau (…) Nu fac nimic, nu sunt în stare să facă nimic (…) Ăsta e cel mai cinstit guvern: un sfert în puşcărie (…) Penalii lor fac legea în Parlament pentru penalii lor (…) Să arătăm că PDL este o forţă care poate opri răul din România” – a spus Theodor Stolojan.

4

Pe pancartele pedeliştilor veniţi la protest se pot citi mesaje cum ar fi: „Ponta nici nu ştii cât de Năstase începi să fii!”, „USL, dizolvaţi poporul şi alegeţi altul!”, „Ponta joacă baschet, România la coş”, „Miniştrii USL, fala puşcăriilor!”, „Nu staţi deoparte. Mai suportaţi încă 3 ani?”.

56