Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

FOTO: CRISTIAN BUICAN, singurul parlamentar vâlcean care a votat în ”Marțea Neagră”! Acum deputatul este împotriva legilor justiției

Deputatul PNL Cristian Buican este acum un mare susținător al celor de la #rezist protestând vehement pe stradă, în Parlament și pe rețelele de socializare împotriva celor care vor să promoveze noi legi ale justiției. Numai că Buican cântă după cum îi dictează interesul, lucru de altfel cunoscut de majoritatea care au intrat în contact cu liderul PNL Vâlcea. Buican se face că a uitat că a votat în marțea neagră modificarea Codului Penal pentru schimbarea definiției conflictului de interese.
Pe Internet circulă o listă a tuturor deputaților din actuala legislatură parlamentară care au sau au avut probleme de natura penala, de integritate sau care au comis fapte controversate care i-au adus în atentia publica.
Deputatul Cristian Buican este singurul parlamentar vâlcean care se află pe lista celor de la www.partidulpromite.ro, alesului liberal reproșându-i-se că a votat în marțea neagă.