Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
Foto: Vocea Valcii

FOTO: Adina Dobrete, Moş Crăciun pentru pesediștii din Râmnicu Vâlcea

Foto: Vocea ValciiOrganizaţia Municipală a femeilor din Râmnicu Vâlcea a Partidului Social Democrat a organizat vineri, 11 decembrie 2015, de la 17.30, un concert de colinde dedicat tuturor membrilor PSD din municipiu, dar nu numai.

La concert, au fost prezenţi preşedintele PSD, Constantin Rădulescu, primarul interimar Ion Gigi Matei, preşedinta organizaţiei judeţene de femei a PSD, Daniela Oteşanu, consilieri locali PSD, precum şi membri şi simpatizanţi ai PSD.

Concertul a avut loc la Cinematograful „Geo Saizescu” din oraş, unde au încântat audienţa grupuri de copiii şi de elevi. După discursurile organizatorilor, spectacolul a început cu grupul de copiii pregătit de soprana Camelia Clavac, care au încălzit atmosfera cu colindele lor minunate. Copiii au primit cadouri de Moş Crăciun şi de la primarul interimar, care a fost foarte încântat de cele 10 fetiţe, care au evoluat.

Spectacolul a continuat cu prestaţia unor elevi susţinuţi de profesori de la Liceul de Arte „Victor Giuleanu” din Râmnicu Vâlcea, dar şi cu un moment special al Corului Academic Eufonia, dirijat de Mihail Ştefănescu.

„Am ales, aşa cum am făcut şi cu ocazia Paştelui ca în prag de mare sărbătoare a naşterii Mântuitorului HRISTOS, să încercăm să aducem un strop de bucurie în semn de preţuire pentru toate colegele noastre, dar şi pentru colegii care în acest an au fost alături de partidul nostru. Colindul este în opinia mea cel mai curat şi frumos DAR pe care atât organizaţia de femei, dar şi PSD Rm. Vâlcea prin domnul Preşedinte Ion Gigi Matei doreşte să-l ofere colegilor de partid. Prin darurile pe care le vom oferi copiilor prezenţi în colind, ne înscriem şi noi în frumoasa iniţiativă a PSD Vâlcea, „CARAVANA SPERANŢEI”, acţiune demarată în urmă cu mai muţi ani de domnul Preşedinte Constantin Rădulescu şi în care se implică, iată, toate organizaţiile noastre locale, inclusiv structurile interne, precum cele de tineret şi femeile social democrate!”, a spus Adina Dobrete, preşedinte OFSD Rm. Vâlcea celor prezenţi în sala cinematografului „Geo Saizescu”.