Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Eusebiu Veteleanu, dezgustat de senatorii care nu au majorat alocaţia pentru copii

Consilierul local al UNPR, Eusebiu Veţeleanu, s-a arătat total dezgustat de atitudinea senatorilor, care nu au votat mărirea alocaţiei pentru copii, susţinând că acest fapt plasează România pe locul 168 în lume, undeva „la coada Africii”.

„Senatorii, cei mai mulţi de la PSD, din cate zice presa, s-au opus ieri majorării alocaţiilor pentru copii de la 42 de lei, cât primesc în prezent, la 200 de lei. Un copil român primeşte astăzi o alocaţie în valoare de aproximativ 7 euro, de 35 de ori mai puţin decât primeşte un copil din alte state ale Uniunii Europene. Făcând raportul dintre alocaţia anuală primită de copii şi Produsul Intern Brut, România se află pe locul 168 în lume, adică „la coada Africii”.

Dacă stimabilii parlamentari ar fi trebuit să-şi majoreze propriile salarii, ori să achiziţioneze maşini noi sau mai ştiu eu ce pentru confortul domniilor lor,sunt sigur că ar fi votat cu două maşini. Asta în condiţiile în care mai mult de jumătate dintre români îşi fac probleme chiar şi atunci când trebuie să cumpere copiilor un caiet pentru şcoală.

Să le fie ruşine senatorilor pentru votul dat ieri! Aşteptăm decizia deputaţilor!” – a postat consilierul pe o reţea de socializare