Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

INCREDIBIL! Ce spune GUTĂU despre arestarea Elenei UDREA

Fostul primar al Râmnicului, Mircia Gutău şi un apropiat al Elenei Udrea de pe vremea guvernării pedeliste regretă reţinerea fostului ministru şi spune că îi pare rău pentru ea.

„Îmi pare sincer rău. E prea mult. Consider că s-a dorit să se dea un exemplu. Personal, nu cred în toate acuzele care i se aduc. Am mari îndoieli. În ţara asta, e o nebunie. Oricine poate fi arestat în 24 de ore. Ceea ce nu înţeleg eu este tăcerea ei de până acum. Elena Udrea ştia care este mecanismul. De ce nu a vorbit mai devreme? Acum, este mai puţin credibilă”, ne-a declarat Mircia Gutău.

De asemenea, fostul edil al Râmnicului a comentat şi situaţia fostului ministru, Ion Ariton, cu care a fost coleg la facultate. De altfel, Ariton este naşul de cununie al fiicei lui Gutău, Cristina. „Acuzaţiile la adresa domnului Ariton din gala Bute mi se pare incredibile. Omul acesta nu a pus mâna pe un leu. Este vinovat pentru că, alături de majoritatea românilor, a vrut să-l vadă pe Bute boxând în România. A vrut să facă ceva pentru România şi acum priviţi ce se întâmplă. Personal, mi se pare că s-a sărit calul. Ajungi să devii suspicios, să nu mai ştii ce-i adevărat şi ce este minciună”, a mai spus Gutău.