Acasă Politică DANIELA OTEȘANU susține testarea periodică gratuită a elevilor și profesorilor

DANIELA OTEȘANU susține testarea periodică gratuită a elevilor și profesorilor

Deputatul PSD Daniela Oteșanu susține că singura soluție pentru a ține școlile deschise cât mai mult timp este testarea periodică gratuită atât a elevilor, cât și a cadrelor didactice, așa cum s-a practicat cu succes în alte țări europene.
”S-au redeschis școlile. În condiții destul de incerte, fără a lua în considerare toate aspectele legate de pandemie, cu destul de puțini profesori vaccinați, deși mai mulți au solicitat acest lucru, fără a lua în calcul că sunt copii care locuiesc în zone roșii și vin la școli și licee aflate în zone galbene sau verzi și invers. Acesta a fost motivul pentru care m-am adresat ministrului educației.
Rămân, în continuare, adepta testării periodice gratuite, atât a elevilor cât și a cadrelor didactice.
Vă adresez întrebarea și în mod public, stimați guvernanți: Cum asigurați școlarizarea și protecția sanitară a elevilor care domiciliază în zone cu incidență COVID peste 3 la mia de locuitori care învață la unități de învățământ din alte localități, aflate în scenariul galben sau verde?”, se arată în interpelarea deputatului Daniela Oteșanu către ministrul Educației, Sorin Câmpeanu.

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.