Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

FOTO: S-a deschis cel mai nou și mai modern Hotel SPA din Olănești

Week-end-ul trecut a fost inaugurat Imperial Hotel&Spa din Băile Olănești, cel mai nou și mai modern hotel Spa din Băile Olănești. Diversitatea spațiilor de cazare, unicitatea acestora, designul inovator și revolutionar, fac ca oaspeții să se simtă răsfățați la prețuri fără concurență.
La HOTEL IMPERIAL & SPA poți beneficia de terapii medicale si de relaxare de ultima generatie. De asemenea, te poți bucura de o piscină interioară spațioasă, în care să-ți întinzi musculatura, să-ți reculegi gândurile, să te bucuri de o experiență completă de relaxare.
O salina ultramodernă, 3 piscine din care una cu apa sarata, facilitati de wellness și saună! Pe toate acestea le găsești dacă alegă să treci pragul hotelului IMPERIAL & SPA.
”Avem grijă să fie respectate toate măsurile de siguranță, cât și normele de funcționare. Nu mai e necesar să te îngrijorezi pentru temperatura apei sau pH. Ne-am ocupat noi de toate!”, susțin gazdele primitoare.
Hotelul are o poziție centrală în stațiunea Băile Olănesti și poate oferi camere spațioase cu vedere panoramică și un SPA ultramodern, care este conceptul perfect pentru relaxare și sanatate.

?????? ??????? ?̦? ???????̆??: ???? ??? ???
www.imperialhotelspa.ro