Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Daniela Oteșanu: „PNRR, monedă de schimb pentru șefia PNL”

„Am spus-o de multe ori și voi repeta până când am să observ că partidele din arcul guvernamental vor începe să priceapă: PNRR este planul despre România și români. Nu este planul guvernului, al lui Cîțu, al lui Orban și Barna, nici al președintelui Iohannis. De aceea PNRR trebuia dezbătut și votat în Parlament, trebuia să reprezinte un program complet, complex și aplicat pe prioritățile românilor în condițiile grele date de pandemie.

Acest plan avea și rolul de a reduce decalajele dintre zonele dezvoltate ale României și cele uitate de lume. Ce observăm? Că PNRR ține cont mai mult de prioritățile politice ale premierului, angajat în competiția internă pentru postul de președinte PNL. Spre Cluj pleacă foarte mulți bani europeni și, surpriză, Boc a anunțat că-l susține în această competiție pe…..Vasilică Cîțu.

Alt exemplu îl constituie alocarea a 600 milioane de euro, fără licitație, către singura firmă privată calificată pentru sumele alocate capitolului energie. Să vezi altă surpriză…!!! Firma respectivă a fost puternic implicată în susținerea candidatului PNL pentru primăria Constanța. Iar aceste servicii se întorc tot prin susținerea lui Florinel. Astfel, ceea ce trebuia să fie un plan care să vină în sprijinul românilor, a devenit un instrument de îmbogățire ilicită a clicii de partid, de mituire a administrațiilor PNL și USR-PLUS.

PSD a făcut și face în continuare toate demersurile legale pentru ca adevărul să fie cunoscut de toți românii” a declarat deputatul PSD de Vâlcea, Daniela Oteșanu.