Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Cristian Buican se crede agent SRI

„Am primit informaţii de la Prefectură că se fac presiuni uriaşe din partea PSD asupra Prefectului” spune co-preşedintele PNL, Cristian Buican, prin intermediul unui comunicat. De parcă acesta ar reprezenta vreun serviciu al statului român şi trebuie musai să primească informaţii. Este grav dacă din Instituţia Prefectului Vâlcea se scurg informaţii către politicieni, iar acest lucru ar trebui stopat de urgenţă.
Acuzaţiile lui Buican la adresa prefectului de Vâlcea sunt extrem de grave şi dacă se adeveresc ar trebui ca procurorii anticorupţie să se oprească şi pe la Instituţia Prefectului Vâlcea.
„Acesta (prefectul Dumitru Cornoiu – n.r.), la rândul său, fiindu-i frică de demitere, face presiuni asupra juriştilor din cadrul instituţiei să găsească motive pentru un nou atac în contencios administrativ al hotărârilor CJ. Fac apel la funcţionarii publici să nu cedeze la aceste presiuni şi să îşi amintească jurământul pe care l-au depus la angajare. Prin aceste acţiuni, PSD Vâlcea dovedeşte că ţine cu dinţii de putere şi că nu este interesat de buna funcţionare a Consiliului Judeţean. Eu îmi exprim încă o dată disponibilitatea la dialog pentru rezolvarea situaţiei de la CJ, însă cei de la PSD trebuie să înţeleagă că, pentru prima dată în ultimii 25 de ani, au pierdut majoritatea” a declarat preşedintele PNL Vâlcea, deputatul Cristian Buican.