Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
foto Vocea Valcii

CONSTANTIN RĂDULESCU: Eu nu aştept conferinţa din toamnă ca pe o confruntare

foto Vocea ValciiPreşedintele interimar al PSD, Constantin Rădulescu, consideră că se consumă energie inutilă cu aşa-zisele lupte interne din PSD. De fapt, în opinia liderului social-democrat, în interiorul PSD Vâlcea, nu există nici un fel de tensiuni sau disensiuni, iar după o vară caniculară, în care social-democraţii îşi încarcă bateriile, urmează toamna, când vor avea loc alegerile pentru conducerea partidului. Din septembrie, după cele 2 ore ale conferinţei judeţene începe lupta adevărată pentru PSD: identificarea candidaţilor de primari şi consilieri locali şi judeţeni.

„Bătălia politică pentru funcţii în partid este una artificială. Aşa-zisele contrări de echipe, tabere sunt prostii şi bazaconii ale unora care nu au nicio legătură cu viaţa reală din partid. Eu nu aştept conferinţa din toamnă ca pe o confruntare. În toamnă, PSD-ul vâlcean îşi stabileşte echipa care va începe adevărata luptă politică.

Din septembrie, trebuie să ne mutăm în stradă, la poarta oamenilor, pe uliţe, unde nu miroase numai a fân cosit, mai miroase şi a baligă, iar „sensibiloşii” nu au ce căuta acolo. Pe uliţă, omul te ceartă, te laudă, îţi spune necazurile, iar noi trebuie să vedem, din septembrie, care dintre colegii noştri sunt apreciaţi de oameni, cine aduce cu adevărat voturi pentru partid.

Din septembrie începe munca adevărată şi eu ştiu asta şi îmi doresc foarte tare ca delegaţii la conferinţa judeţeană să se gândească bine atunci când vor vota viitoarea echipă de conducere a PSD Vâlcea. Vă spun cu mândrie şi cu satisfacţie că vor avea de unde alege pentru că am foarte mulţi colegi bine pregătiţi profesional şi politic, dar şi cu un mare potenţial în a fi votaţi.

Tot din septembrie, trebuie să vedem ce facem şi cu cei care stau de şuşe, bocitoare de serviciu politic, sau cu cei care au misiunea de a ne învrăjbi. După conferinţa judeţeană, vom ştii încotro se îndreaptă PSD Vâlcea. Până atunci, dar şi după aceea, PSD rămâne o mare echipă, pe care eu sunt onorat să o conduc”, ne-a declarat preşedintele interimar al PSD, deputatul Constantin Rădulescu.