Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

CăTĂLINA ȘTEFĂNESCU: ”Nu sunt însărcinată…nici macar un pic”

Dan Șova și Cătălina Ștefănescu au fost cuplați din nou de presa de scandal, vineri informația apărând în mai multe tabloide, iar amănuntul de senzație era că tânara deputată așteaptă și un copil.

Cătălina Ștefănescu a ținut să infirme zvonurile apărute, precizând, cu umor, pentru STIRIPESURSE.RO: „Contrar informatiilor aparute azi in presa precizez ca nu sunt insarcinata…nici macar un pic”.

Amintim că Dan Șova și Cătălina Ștefănescu au fost logodiți în iarna anului trecut, plănuind pentru vara acestui an chiar și nunta. Numai că problemele cu legea pe care le are Dan Şova au făcut ca cei doi să se despartă. Informația că aceștia formează din nou un cuplu, apărută vineri, nu a fost confirmată nici de cei doi protagoniști și nici de aproapiați ai lor.

Dan Şova s-a logodit în iarna anului trecut cu Catalina Stefanescu, iar în primăvară apropiatii lor se pregateau de nunta. Însă problemele cu legea pe care le are Dan Şova au dus la o despartire in vara. Acum insa presa de scandal sustine ca cei doi s-ar fi impacat.