Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Candidatura lui Veţeleanu pentru primărie rămâne bătută în cuie

DECIZIE. Zilele trecute, în cadrul unei conferinţe de presă, preşedintele UNPR Vâlcea, parlamentarul Constantin Mazilu a declarat că este deranjat de bârfele care circulă la bursa zvonurilor, potrivit cărora fostul viceprimar al Râmnicului, Eusebiu Veţeleanu, s-ar fi retras, în urma unor presiuni politice din cursa pentru Primăria Râmnicului. El a infirmat zvonurile, susţinând că Veţeleanu rămâne candidatul UNPR la fotoliul de edil al municipiului, indiferent de dezinformările care vor apărea în următoarea perioadă.

Deputatul Constantin Mazilu a dezminţit zvonurile potrivit cărora Eusebiu Veţeleanu nu ar mai fi candidatul progresiştilor la funcţia de primar al municipiului. Întrebat dacă este adevărat faptul că liderii centrali ai UNPR şi PDL ar fi negociat ca progresiştii să susţină candidatul democrat-liberal pentru funcţia de primar al municipiului, Mazilu a declarat că nu a auzit despre o eventuală negociere în acest sens. „Vreau să dezmint o serie de zvonuri care au ajuns la urechile dumneavoastră în ultimele zile, vizavi de faptul că UNPR nu ar avea candidat propriu la primărie. Sunt aici să vă spun cu toată sinceritatea că din partea partidului nostru va candida domnul Eusebiu Veţeleanu”, a precizat parlamentarul.

Fostul viceprimar al municipiului, Eusebiu Veţeleanu, prezent şi el la întâlnirea cu presa, a întărit cele spuse de parlamentarul Mazilu, menţionând că, în ultima perioadă, a primit mai multe mesaje din partea cunoscuţilor care-l întrebau dacă mai candidează sau nu la fotoliul de primar al municipiului. Veţeleanu UNPR afirmă că, în acest moment, candidatura sa este bătută în cuie, precizând că, din punctul său de vedere, este vorba de  „o manevră de dezinformare lipsită de efect”. „Dacă mâine ar fi fost alegerile, probabil că lucrurile ar fi stat altfel. Dar, cu o lună şi jumătate înainte, chiar nu văd rostul acestor intoxicări. Sunt curios ce alte dezinformări vor urma de astăzi înainte, pentru că sunt convins că vor apărea fel de fel de chestii urâte”, a conchis fostul vice al municipiului.

OLIVIA PÎRVU-CÎRCIU