Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
foto arhiva Vocea Valcii

Dragnea şi Gorghiu, întâlnire explozivă!

foto arhiva Vocea ValciiCoaliţia de guvernare a decis să amâne votul pentru Codul Fiscal, vot ce trebuia să aibă loc în după-amiaza de luni, 24 august 2015, în Parlamentul României. Şedinţa a fost luată de comun acord, preşedintele PSD Liviu Dragnea susţinând că nu se poate lua o decizie atât de repede şi de uşor.

Interesant este însă că în următoarele zile vor avea loc întâlniri destul de interesante între liderii de pe scena politică românească. De departe cea mai aşteptată întâlnire va fi între Liviu Dragnea (PSD) şi Alina Gorghiu (PNL), care se vor întruni într-o şedinţă joi, 27 august 2015, la care vor discuta tema Codului Fiscal. „Am avut o discuţie cu doamna Gorghiu. Joi, în jurul orei 10.00, ne vom întâlni pentru Codul Fiscal, urmând ca în zilele următoare să stabilim locaţia” – a declarat Dragnea.

Despre amânarea adoptării Codului Fiscal, premierul Victor Ponta a declarat, la ieşirea de la şedinţa coaliţiei de guvernare, că el a pus pe masă un proiect bun şi că va fi mulţumit dacă România va avea un Cod Fiscal nou cu TVA de 20%. „Eu mi-am făcut treaba. Dacă avem Cod Fiscal şi TVA de 20% eu sunt mulţumit” – le-a declarat jurnaliştilor Victor Ponta.