Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

BREAKING NEWS: Sânge pe pereţi la PNL Vâlcea

Şedinţă sângeroasă la liberalii vâlcenii. Mirosul de ciolan i-a făcut pe liberali să „muşte” unul din altul, fiecare încercând să urce pe locul lui Ion Cîlea, care a decedat în data de 3 decembrie a.c. BPT-ul liberal s-a dovedit a fi o modalitate de înfierare a tanarului Bogdan Pistol, vicepreşedinte al CJ Vâlcea, care a fost acuzat de liderul PNL Cristian Buican că este face jocurile unor oameni de afaceri din Vâlcea şi că de aceea nu îl susţine.
Primarii liberali au fost convocaţi de Cristian Buican, înainte de şedinţa BPT, la restaurantul Casa Vâlceană. În faţa liderului lor, din cei 43 de voinici, care-l susţineau pe Pistol, au mai rămas doar 7.
În timpul şedinţei, vicepresedintele liberal al CJ a fost făcut zob de seful sau politic. Acesta i-a cerut demisia din funcţia de la CJ Vâlcea, ameninţându-l cu retragerea sprijinului politic. Planul lui Buican este să scape de Pistol din conducerea CJ , ca apoi să fie promovat Romulus Bulacu (f0st PDL) sau liberalul Gheorghe Păsat – numit vicepreşedinte şi mai apoi preşedinte interimar. Numai că aceste modificări nu se află pe ordinea şedinţei Consiliului Judeţean Vâlcea de vineri, 12 decembrie a.c. şi astfel este posibil ca de planurile măreţe ale lui Buican să se aleagă praful. Liberalii sunt puşi să aleagă între varianta lui Buican, adică „Vâlcea Liberală” – cu Gheorghe Păsat în frunte, şi cea a lui Pistol. Nu se face vot secret. Până la această oră, liberalii nu terminaseră „măcelul”, probabil că vor vota târziu în noapte.
Vom reveni cu noi informaţii!