Acasă Politică BREAKING NEWS: MONICA IACOB RIDZI, 5 de închisoare cu EXECUTARE

BREAKING NEWS: MONICA IACOB RIDZI, 5 de închisoare cu EXECUTARE

Fostul ministru PDL al Tineretului şi Sportului, Monica Iacob Ridzi, a fost condamnat la 5 ani de închisoare în dosarul privind organizarea Zilei Tineretului. Decizia aparţine judecătorilor de la Înalta Curte de Casație și Justiție Decizia, însă ea nu e definitivă, putând fi atacată cu recurs. Şi consiliera lui Ridzi a fost condamnată tot la cinci ani de închisoare.

Trebuie reamintit că Monica Iacob Ridzi a fost trimisă în judecată, împreună cu alte 11 persoane, în dosarul Zilei Tineretului în data de 3 mai 2011.

Fost deputat şi ministru pe vremea PDL, Monica Iacob Ridzi a intrat în vizorul DNA fiind acuzată de abuz în serviciu contra intereselor publice în formă calificată dacă funcţionarul public a obţinut pentru altul un avantaj patrimonial, fals intelectual în legătură cu fapte de corupţie în formă continuată, participaţie improprie la infracţiunea de acces fără drept la un sistem informatic, săvârşită prin încălcarea măsurilor de securitate, participaţie improprie la infracţiunea de a modifica, şterge sau deteriora date informatice, fără drept.

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul
Articolul precedentRaport IPP despre Parlament: „Absenteism cronic, abuzul procedurii de adoptare tacită, opacitate în adoptarea legilor”
Articolul următorVIDEO: Cea mai frumoasa jucatoare de box

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.