Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

BREAKING NEWS. Florian Marin a demisionat din funcția de președinte al Organizației Municipale a PSD Vâlcea

Prezent în cadrul emisiunii „Analiza zilei”, de la Antena 3 Vâlcea, primarul Mircia Gutău a făcut declarații incendiare, care nu au rămas fără consecințe. Actualul președinte al Organizației Municipale a PSD Vâlcea, Florian Marin, a demisionat.

„Voi candida din partea PSD la Primăria Municipiului Râmnicu Vâlcea în 2024 și veți vedea că vom lua majoritate absolută. Voi fi președintele organizației municipale, e una dintre condițiile puse de mine. Constantin Rădulescu este un om de cuvânt și sunt convins că își va respecta cuvântul!

La municipiu, lista consilierilor locali o face Mircia Gutău și la Consiliul Județean, Costi Rădulescu, mi se pare corect așa și am stabilit aceste lucruri. Trebuie să nu ne amestecăm unul peste celălalt. Sunt foarte mulți oameni valoroși la PSD și la PER, îi vom face să se cunoască între ei. Veți vedea o unitate cum nu a mai fost văzută în Râmnic!

Împreună cu Constantin Rădulescu – suntem un cuplu greu de învins!

Este treaba pesediștilor care nu vor să fiu președinte la PSD Râmnicu Vâlcea și candidat, eu am discutat cu Constantin Rădulescu, un om de cuvânt cu care am dat mâna!

Am facut o analiza pertinenta, eu impreuna cu Costi Radulescu, a reiesit foarte clar ca el va castiga Consiliul si eu primaria – si atunci va fi bine pentru toti cei din jurul nostru!
Niciodata nu au toti loc pe lista, dar toti au loc la masa, daca ati inteles ideea…” a declarat Mircia Gutău în cadrul emisiunii „Analiza zilei”.