Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Bogdan Pistol: „Obiectivul meu nu este să rămân vicepreşedinte al CJ Vâlcea”

• liberalul va primi duminică de la Liga Aleşilor locali ai PNL mandat dacă să continue colaborarea cu PSD la CJ Vâlcea sau să intre în Opoziţie

Situaţie ingrată pentru tânărul liberal Bogdan Pistol. Nu există formaţiune politică care să nu-i dorească postul de vicepreşedinte al CJ Vâlcea, iar calculele se fac asiduu pentru detronarea sa. Pistol se ţine, însă, bine şi se bazează pe sprijinul celor 42 de primari liberali din judeţul Vâlcea. Buican şi Pistol şi-au chemat „armata” de liberali la Vâlcea pentru a decide dacă mai continuă cu PSD-ul în CJ Vâlcea sau intră definitiv în Opoziţie.

„Toată presa m-a sunat în ultimele două săptămâni şi m-a întrebat despre situaţia de la Consiliul Judeţean şi despre situaţia ca eu să fiu schimbat. Mă bucur că în ultimele două zile am apărut informaţii şi despre schimbarea domnului Persu. Discuţiile mi se par corecte şi bănuiesc că se bazează pe nişte încercări al PSD de negociere cu celelalte partide. Vă pot spune că am discutat cu domnul Cîlea, mai întâi prin intermediar, apoi direct, am discutat foarte serios asupra acestui subiect. Pentru mine, rămâne importantă solicitarea domnului Buican de a construi un sistem de distribuţie a fondurilor echilibrat. Am discutat despre acest subiect. De fapt, aceasta este tema relaţiei PSD – PNL în Consiliul Judeţean. Discuţiile din ultimele două zile par a fi cumva mai normale. Obiectivul meu nu este să rămân vicepreşedinte al CJ Vâlcea. Nu mi-am propus ca această funcţie să fie unica pe care să o deţin toată viaţa. Obiectivul meu este ca ceva din acest mandat de cât o fie el să se concretizeze în ceva. Faptul că încercăm să impunem în CJ distribuţia fondurilor pe anumite criterii, iar asta s-ar rezolva, ar fi un lucru minunat. Nu-mi imaginez că vom rezolva imediat acest lucru, însă văd că domnul Cîlea pare că-şi doreşte să discute despre acest proiect al nostru care presupune distribuirea banilor în mod echitabil faţă de toate localităţile din judeţ.

Ca atare, duminică, la ora 11.00 am convocat Liga Aleşilor Locali, unde vor veni primarii şi viceprimarii şi noi vom prezenta situaţia. În funcţie de mandatul pe care aceştia ni-l vor da, noi vom acţiona în Consiliul Judeţean de a continua o colaborare sau de a intra definitiv în Opoziţie. Acesta este scopul pe care-l urmărim” – a susţinut Bogdan Pistol, la ultima conferinţa de presă a PNL Vâlcea.