Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Aurel Popescu îl trimite pe Băsescu… la dracu

SUPĂRARE. Aurel Popescu, liderul filialei vâlcene a Sindicatului Cartel Alfa, acuză actualul guvern de genocid şi de subminarea economiei naţionale şi-l invită pe preşedintele Traian Băsescu să se ducă acolo unde i-a trimis el pe bugetari, adică dincolo de graniţele ţării şi dacă s-ar putea chiar mai departe, undeva ….la dracu, cu neamurile lui cu tot. Sindicalistul susţine că în actuala guvernare românilor li se acordă  o singură  şansă: să moară spovediţi de preot.

Aurel Popescu, liderul Sindicatului ,,Cartel Alfa”, filiala Vâlce, afirmă că actualul guvern este cel mai corupt guvern din istoria României. Sindicalistul susţine că  preşedintele Traian Băsescu este un zero barat şi ar putea candida cu succes la titlul de cel mai corupt preşedinte de stat din Europa. ,,Traian Băsescu este un zero barat ca om. Respect instituţia prezidenţială, dar pe Traian Băsescu nu-l respect nici cât un bănuţ de aramă. Spune să plecăm din ţară dacă nu ne convine regimul, dar de ce nu pleacă el cu neamurile lui? Să se ducă dracului şi să ne lase-n pace. Toţi au furat când au fost la guvernare, dar cum se fură acum în România,  fără niciun pic de jenă, nu s-a întâmplat niciodată. El a furat toată flota, este un lucru ştiut, ne-au povestit băieţii noştri de la Sindicat cum a dispărut flota, dar Traian Băsescu spune că nu a semnat nimic, că nu are niciun fel de amestec când nimic nu se putea face fără aprobarea ministrului de resort. Nu se putea vinde sau închiria nimic fără aprobarea ministrului, iar el era ministrul Transportului. Am ajuns să plătim şi apa care vine  din pământ. Ne întrebăm cu toţii de ce un km de asfalt trebuie să coste la noi 30 milioane lei, iar la bulgari numai 5, şi ei au şosele, noi nu avem, avem doar regi ai asfaltului. La noi dacă se face un pod cu patru picioare, unul se transformă în vilă. Societăţile profitabile le-am falimentat ca să le vindem pe doi lei unor băieţi deştepţi sau şi mai grav le-am făcut fier vechi ca să le facem altora loc pe piaţă”, afirmă liderul ,,Cartel Alfa”, filiala Vâlcea.

Popescu nu l-a ratat nici pe actualul primar al râmnicului, democrat-liberalul Romeo Rădulescu, colegul de partid al preşedintelui Traian Băsescu, pe care-l acuză de cheltuirea nejustificată a banului banului.

,,Spune că administraţia este supradimensionată şi că bugetarii nu au decât să-şi găsească un loc de muncă la privat, poate la privată, că privaţii au fost desfiinţaţi de politica fiscală a Guvernului Boc, firmele mici au fost puse pe butuci. În Vâlcea şomajul ia amploare, şcolile se închid, spitalele nu au bani de medicamente, iar primarul aruncă banii aiurea, pune borduri de granit şi face sens  giratoriu cu 30 miliarde de lei. Atât a dat actualul primar pe o grămadă de pământ şi trei  borduri, aici s-au dus banii. Singura şansă a românului e să-l ţină Dumnezeu în viaţă, dacă nici la doctor nu te mai poţi duce, te duci măcar la popă să nu mori nespovedit. Asta e situaţia din România, generaţia tânără nu are niciun viitor aici, pentru că au avut grijă politicienii să le fure viitorul”, a conchis Aurel Popescu.

DANA NEDESCU