Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
foto Facebook/Anuta Handolescu

Anuţa HANDOLESCU, revine în forţă pe scena POLITICĂ

foto Facebook/Anuta HandolescuDupă înlocuirea sa din funcţia de prefect, lucru care s-a întâmplat cu ceva ani în urmă, Anuţa Handolescu a ieşit de pe scena politică din Vâlcea, preferând să intre într-un con de umbră.

Abia anul trecut, în campania pentru prezidenţiale, şi-a mai făcut şi ea simţită prezenţa, cu câte o declaraţie politică sau cu vreo intervenţia în cadrul marelui PNL, intervenţie caracteristică, în care nu s-a jenat să şi critice.

Dar, ani în şir, Anuţa Handolescu a refuzat constat să deţină vreun post în administraţia publică locală sau să fie desemnată candidat al vreunei funcţii, deşi ofertele nu au lipsit. Mulţi au văzut în ea un candidat viabil pentru Primăria Râmnicului sau, de ce nu, pentru Consiliul Judeţean Vâlcea, totul rămânând însă la stadiul de bârfă.

Acum însă, Anuţa Handolescu a acceptat să meargă în Consiliul de Administraţie de la RAJDP Vâlcea, fiind propusă de colegii săi de la PNL în cadrul şedinţei din data de 30 iunie 2015, după ce nimeni nu s-a înscris la concurs.

De aceea, consilierii judeţeni au fost nevoiţi să propună şi să aleagă două persoane în cadrul CA al RAJDP Vâlcea, un post prost plătit, dar cu mari bătăi de cap în actuala situaţie falimentară a regiei.

Aşadar, una dintre propuneri a fost Anuţa Handolescu, care a şi fost votată de 18 consilieri judeţeni, doar un singur vot având împotrivă. În acest mod, fostul prefect de Vâlcea îşi face intrarea pe scena administrativ-politică din judeţul Vâlcea şi nu ne-am mira deloc dacă la alegerile locale din vara anului 2016 o vom vedea candidat pe lista PNL.

Spuneam asta pentru că, în acest moment, există o lipsă acută, în marele PNL, de politicieni integri, care să aibă o imagine nepătată şi o reputaţie bună de-a lungul anilor. Iar, Anuţa Handolescu are aceste calităţi, putând fi un excelent candidat, posibil, la Primăria Râmnicu Vâlcea.