Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

AMENINŢĂRI LA PDL VÂLCEA

Scandalul din PDL Vâlcea a trecut la cea de-a doua fază, şi anume faza pe ameninţări. După ce deputatul Rădulescu, cel care a fost mazilit de la şefia organizaţiei municipale, a aruncat cuvinte grele către liderii PDL, pe unii numindu-i chiar baroni de Vaideeni. Răspunsul conducerii PDL Vâlcea nu a întârziat să apară, Romulus Bulacu fiind preocupat în primul rând de prejudiciile create de situaţia conflictuală dintre el şi Romeo Rădulescu.

„Partidul Democrat Liberal Vâlcea îşi exprimă regretul pentru modul în care activitatea sa a fost reflectată în mass-media în ultima perioadă. Suntem conştienţi că apariţia în public a unor păreri contradictorii exprimate de unii dintre colegii noştri şi care vizează viaţa internă a organizaţiei nu ne poate aduce decât prejudicii.

Tocmai de aceea ţinem să subliniem încă o dată buna noastră intenţie în a gestiona cu bună credinţă problemele curente cu care ne confruntăm. În acest sens arătăm că avem întreaga determinare de a stopa orice fel de acţiuni care sunt de natură a deforma imaginea bună pe care activitatea organizaţiei noastre ar trebui să o genereze” – precizează preşedintele PDL Vâlcea, Romulus Bulacu, prin intermediul unui comunicat de presă.

Catalogându-l pe deputatul Romeo Rădulescu frustat, Bulacu consideră că problemele interne ale partidului trebuie rezolvate în interior, însă schimbă tonul, acesta devenind autoritar şi ameninţător la adresa lui Romeo Rădulescu.

„Ne delimităm total de orice încercare a unora dintre colegii noştri care îşi rezolvă propriile frustrări prin mesaje publice aducând grave prejudicii de imagine partidului.

Aşa cum am arătat în precedentul nostru comunicat de presă, problemele interne ale partidului încercăm să le rezolvăm în spiritul creşterii competitivităţii organizaţionale dar şi cu respectarea statutului partidului.

Orice încercare a unora dintre colegii noştri de a deforma imaginea partidului prin apariţii publice denigratoare va fi aspru şi prompt sancţionată statutar, inclusiv prin retragerea din funcţiile sau demnităţiile obţinute cu sprijinul Partidului Democrat Liberal.

Ne exprimăm speranţa că mesajul nostru va fi corect receptat de către opinia publică, dar mai ales dorim să fie bine înţeles şi interpretat de aceia care vor continua să-şi exhibe public propriile neputinţe” – a mai adăugat Romulus Bulacu.