Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

ALDE devine o forţă în zona Drăgăşani

La sfârşitul săptămânii trecute, deputatul Dumitru Lovin – preşedintele ALDE Vâlcea, Mihai Niţescu şi George Guţui s-au întâlnit cu colegii lor din sudul judeţului. Reuniunea a fost găzduită de Elena Caplea, lidera organizaţiei de la Drăgăşani, care coordonează activitatea partidului condus de Călin Popescu Tăriceanu în această zonă.

Cu această ocazie, parlamentarul i-a felicitat pentru munca depusă în folosul partidului pe liderii locali prezenţi – Elena Caplea (Drăgăşani), Ion Georgescu (Prundeni), Octavian Bădârcu (Voiceşti), Vasile Nicolae (Mitrofani), Gheorghe Petrescu (Creţeni), Gheorghe Joiţa (Scundu), Mircea Popescu (Lungeşti), col. Constantin Gherghe (Orleşti) şi col. Constantin Stoiculeasa (Ştefăneşti), dar şi pe cei care, fiind plecaţi cu diferite probleme în afara judeţului, nu au putut participa la întâlnire – Constantin Niţu (Guşoeni) şi Vasile Boarză (Suteşti).

Deputatul Dumitru Lovin a apreciat că, în zona Drăgăşani, ALDE are structuri din ce în ce mai puternice, o dovadă în acest sens fiind şi faptul că, la reuniuni, au început să vină reprezentanţii tinerilor şi ai femeilor. „Aţi devenit o forţă şi mă bucur că, pe zi ce trece, aduceţi lângă voi oameni noi, dornici să se implice. În acest moment, în zona Drăgăşani, avem structuri în majoritatea localităţilor, organizaţii solide care cresc şi prind vigoare”, a transmis Dumitru Lovin.

Trecând la un alt subiect, parlamentarul a fixat ca obiectiv pentru perioada imediat următoare consolidarea poziţiei ALDE la nivel judeţean şi continuarea activităţilor de pregătire a filialelor locale pentru următoarele teste electorale – orientări pentru reprezentanţii din secţiile de votare, atragerea unor candidaţi care pot aduce un plus partidului şi comunităţilor lor, sprijinirea oamenilor prin demersuri la primării, consiliile locale sau luări de poziţie în mass-media. La rândul lor, membrii ALDE au cerut ca toţi cei care au funcţii publice să fie mai activi în teritoriu şi în presă, în aşa fel încât, în final, să crească vizibilitatea partidului şi a reprezentanţilor acestuia.