Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Adina Dobrete reprezintă PSD la alegerile europarlamentare

Alianţa Electorală PSD-UNPR-PC şi-a lansat sâmbătă, 26 aprilie a.c., candidaţii la alegerile europarlamentare sub sloganul „Mândri că suntem români” şi „România puternică în Europa”. La eveniment au participat aproximativ 10.000 de persoane, dintre care 130 din judeţul Vâlcea. Invitat de onoare a fost preşedintele Parlamentului European şi candidatul Partidului Socialist European pentru funcţia de preşedinte al Comisiei Europene, Martin Schulz.

Lansarea candidaţilor pentru alegerile europarlamentare din partea Alianţei PSD – UNPR – PC a fost un bun prilej pentru pesedista Adina Dobrete, ocupantă a locului 21 pe listă, de a simţi ce înseamnă cu adevărat să facă parte dintr-un partid puternic, care ştie să promoveze mesajul pozitiv şi constructiv, îmbinând experienţa unor politicieni de calibru, precum Ecaterina Andronescu, Ioan Mircea Pascu sau Victor Boştinaru, cu energia şi entuziasmul unei generaţii de politicieni tineri precum Corina Creţu, Cătălin Ivan, Viorica Dăncilă.

„Ţin să mulţumesc în primul rând preşedintelui Ion Cîlea pentru faptul că mi-a oferit această şansă, că a investit încrederea dumnealui şi a organizaţiei pe care o conduce, în mine şi în colegul meu Ovidiu Popa. De aceea, sunt mândră că reprezint o organizaţie judeţeană, care de fiecare dată a avut un cuvânt important de spus la nivel naţional, rezultatele alegerilor fiind un prag greu de atins de către celelalte partide politice.

Sunt mândră că sunt membra organizaţiei PSD Rm. Vâlcea, pentru că preşedintele Ion Gigi Matei mi-a dat şansa de a dovedi ce pot ca preşedinte al OFSD Rm. Vâlcea.

Sunt mândră că mă reprezintă profesia de dascăl pe care o practic de aproape 20 de ani şi contez pe sprijinul colegilor mei care îmi cunosc convingerile şi personalitatea.

Dar, înainte de toate, sunt mândră că sunt mamă şi vreau ca fiii şi fiicele noastre să crească într-o Românie puternică, care poate deveni o voce însemnată în cancelariile europene. Consider că avem nevoie de o protecţie reală a drepturilor noastre, a mândriei naţionale, în spiritul valorilor europene, fără a uita că suntem români gospodari, ospitalieri, că ne dorim să muncim cinstit, să câştigăm suficient, să valorificăm tot potenţialul pe care ştim cu toţii că îl avem! Ştiu că putem cere mai mult sau mai puţin, că ne putem valoriza calităţile sau putem sta pasibili, afectând viitorul copiilor noştri.

Trebuie doar să decidem!” – susţine Adina Dobrete.

Preşedintele PSD Vâlcea, Ion Cîlea, va duce şi de această dată greul campaniei electorale, luând la pas, alături de Adina Dobrete şi staful de campanie, toate comunele judeţului Vâlcea. „Intrarea în tumultul campaniei pentru alegerile europarlamentare de la 25 mai găseşte PSD, laolaltă cu ceilalţi doi aliaţi ai săi – UNPR şi PC – într-o poziţie deosebit de favorabilă şi fără un rival de anvergură pe actuala scenă politică. Nu este o părere personală, ci o constatare pe seama sondajelor realizate de instituţiile sociologice de-a lungul ultimelor două luni. Potrivit acestora, PSD urmează să obţină în jurul a 40% din totalul voturilor, în timp ce toate celelalte partide politice nu vor trece peste 20%.

Certitudinea în victorie a PSD şi aliaţilor săi la alegerile europarlamentare din 25 mai este bazată şi pe faptul că nominalizările pe lista candidaţilor s-a făcut ţinându-se seama în exclusivitate de competenţa politică şi specializarea profesională a fiecăruia. Încă din start, candidaţii noştri ştiu în ce comisie vor merge şi cu ce şanse vor putea fi accesate anumite poziţii de influenţă în Parlamentul European în funcţie de experienţa şi calitatea prestaţiilor de până acum” – ne-a declarat Ion Cîlea.