Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

10 parlamentari PNL au ignorat ordinele lui Iohannis

Noul preşedinte al PNL, Klaus Ionhannis, a declarat după prima şedinţă de BPN că liberalii vor vota, în Parlament, pentru încuviințarea arestării pentru orice parlamentar care va fi căutat de DNA. Prima piatră de încercare pentru liberali a fost la votul din Camera Deputaților, unde s-a cerut încuvințarea arestării pentru deputatul UNPR, Titi Holban.

Surse din conducerea PNL au precizat, pentru www.stiripesurse.ro, că există cel puțin 10 trădători. „Cam 10 au votat invers, dar încă se fac calcule, să vedem”, ne-au spus sursele noastre, imediat după vot. Numele trădătorilor este greu de aflat, pentru că s-a votat secret cu bile. Cu toate acestea, la fiecare vot de acest gen, fiecare partid are „observatori”, care urmăresc dacă parlamentarii votează conform liniei partidului sau conform propriei conștiințe.

‘Conducerea partidului a hotărât să nu mai existe voturi împotrivă atunci când se cer încuviinţării în Parlament, lucru care până acum poate nu a mai fost stabilit foarte clar. Noi vrem să dăm un semnal clar în această privinţă, un semnal clar pentru statul de drept. Din acest moment, parlamentarii PNL nu vor mai vota împotriva încuviinţării’, a spus Iohannis, anunța Iohannis.